Anda Bakal Menghadiri Ujian & Temuduga Penguasa Kastam..

..tapi tak tahu bagaimana nak buat persediaan?

Mari saya tunjukkan kepada anda, bagaimana saya membantu calon ujian & temuduga penguasa kastam untuk tampil yakin di hari temuduga – dan lulus!

Ini Sedikit Maklum Balas Calon Yang Berjaya Saya Bantu.

Fifi Zainal
Fifi Zainal
Calon IV Polis
Read More
“Selamat petang cikgu. Terima kasih atas koleksi soalan temuduga polis tu. Amat membantu saya dalam temuduga polis baru-baru ni. Terutama soalan berkaitan dgn isu semasa dan kemahiran berfikir. Panel banyak tanya soalan pasal isu-isu semasa. Doakan yg terbaik untuk saya. Itu saja saya nak sampaikan.”
Siti Noor
Siti Noor
Calon IV Polis
Read More
“Salam cikgu khairul. Alhamdulillah saya berjaya tembus kerja kerajaan dan baru je dapat surat tawaran. Jawatan Inspektor Polis. Bersyukur sangat. Terima kasih sebab telah banyak membantu memberikan rujukan yang bermanfaat. Ebook ini sangat-sangat membantu dan memudahkan saya untuk persediaan temuduga. Sekian terima kasih. ”
Previous
Next

Tips Psikometrik

Saya ada menulis beberapa artikel berkaitan dengan ujian psikometrik penguasa kastam. Saya harap ianya dapat memberi informasi kepada anda. 

Tips Temuduga

Saya ada menulis beberapa artikel berkaitan dengan temuduga polis. Saya harap ianya dapat memberi informasi kepada anda. 

Copyright © 2024 Temuduga Polis
Disclaimer Privacy Policy Terms & Conditions